ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η μεσογειακή διατροφή λέγεται ότι είναι η πιο ισορροπημένη στον κόσμο. Στις μεσογειακές χώρες, οι άνθρωποι ξέρουν πώς να απολαμβάνουν φαγητό χωρίς υπερβολή. Στην Εstia, παράγουμε καινοτόμα προϊόντα ακολουθώντας τα μονοπάτια αυτής της παράδοσης. Γι’ ‘αυτό, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που προέρχονται από τοπικές, εξακριβωμένης ποιότητας πηγές και αφιερώνουμε όλη μας την ενέργεια και τη γνώση για την ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας.

Ποιότητα και Ποσότητα

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που, όχι μόνο ακολουθούν τις διεθνείς διατροφικές τάσεις, αλλά που ταυτόχρονα διαμορφώνουν καλές διατροφικές συνήθειες. Η φιλοσοφία «ALL DAY FRESH» εκπληρώνει την υπόσχεσή μας να παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία από φρέσκα και υψηλής ποιότητας τρόφιμα σε όλα τα καταστήματα και τον κόσμο.

Ποιοτικές Προδιαγραφές

Οι τεχνολόγοι τροφίμων μας επικεντρώνονται στη διασφάλιση ότι τα ακατέργαστα υλικά και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται, πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Ειδικότερα, οι μονάδες παραγωγής της Εstia έχουν πιστοποιηθεί με το Food Safety System Certification (FSSC). Η πιστοποίηση FSSC αναγνωρίζεται πλήρως από την Global Safety Initiative (GFS) και αποδεικνύει ότι η Εstia διαθέτει ένα ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.