ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η πρώτη μονάδα παραγωγής της Εστίας βρίσκεται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, καταλαμβάνει 4.000τμ και ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ η δεύτερη μονάδα καταλαμβάνει 2.000τμ και παράγει προϊόντα ζαχαροπλαστικής και το βραβευμένο παγωτό gelato Εστία.

Οι δύο μονάδες είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Αποτελούνται από 7 αυτόματες γραμμές παραγωγής που διευκολύνουν τις διαδικασίες τυποποίησης. Τεχνολόγοι τροφίμων είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία των μονάδων και τη συμμόρφωση με τα συστήματα ασφάλειας τροφίμων.

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες για να ευθυγραμμιστούμε με τις διαδικασίες παραγωγής παγκοσμίως και για
να εξασφαλίσουμε μια διαρκώς αυξανόμενη γκάμα νέωνπροϊόντων.

Καθώς η οικογένειά της ΕΣΤΙΑ μεγαλώνει και προστίθενται νέοι συνεργάτες στο δίκτυο, τα εργοστάσια παραγωγής μας επιτρέπουν να παράγουμε τυποποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία διανέμονται στους πελάτες μας και στο δίκτυο των 19 καταστημάτων ΕΣΤΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας έχουν τις ίδιες προδιαγραφές και οι καταναλωτές μας απολαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας.